Benvinguts a la nova web d'Olesa Veterinària

25.02.2019

Estem d'estrena i volem celebrar-ho amb tu. Hem renovat la nostra pàgina web per oferir-te més informació sobre nosaltres, sobre els serveis i instal·lacions que trobaràs a la nostra clínica veterinària d'Olesa i tot allò que cal saber per cuidar la teva mascota com es mereix.

El nostre espai web és ara més visual, àgil i intuïtiu perquè navegar en ell et sigui molt senzill. Hem millorat el disseny i també els continguts per apropar-te tota la informació que puguis necessitar. Et presentem al nostre equip, et convidem a conèixer les nostres instal·lacions i t'expliquem amb detall les nostres especialitats veterinàries. Perquè volem resoldre qualsevol aspecte relacionat amb la salut de la teva mascota.

A Olesa Veterinària ens agrada que els nostres clients estiguin ben informats. Així que no et perdis els articles del nostre blog on compartirem amb tu notícies, informació d'interès, consells veterinaris i les campanyes i promocions que realitzarem per ajudar-te en la cura del teu animal de companyia.

Perquè també a internet tenim cura de la salut de la teva mascota.Visita la nostra web