Neteja Bucal

FES UNA NETEJA BUCAL A LA TEVA MASCOTA PER CUIDAR LA SEVA SALUT


La teva mascota comença a tenir mal alè? ¿Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals?

Ha arribat el moment de realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. Si no ho fas, no només la fortalesa de les seves dents es veurà perjudicada, sinó també la salut de la resta del cos.

A Olesa Veterinària t'oferim un tractament d'higiene bucal per a gossos i gats que els alleujarà de molèsties dentals i els ajudarà a prevenir malalties periodontals.

Serveis inclosos

  • Anestèsia general
  • Neteja de tosca
  • Assessorament preventiu

* Anàlisi Preanestèsic (opcional)


Fes una neteja dental a la teva mascota. La seva salut t'ho agrairà!

Per què és important una higiene bucal en gossos i gats?

Mantenir una boca sana en la teva mascota és fonamental per assegurar-li una qualitat de vida i prevenir futures patologies, algunes d'elles greus. La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents que pot desencadenar diferents infeccions a la boca. Per aquest motiu és crucial fer una neteja dental regular a la nostra mascota.

Per què té mal alè la meva mascota?

El problema del mal alè o halitosi és molt comú en els nostres gossos i gats. Els principals factors que el provoquen:

  • L'acidesa de la saliva
  • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals
  • La consegüent acumulació de tosca.

En què consisteix el nostre tractament bucal per a mascotes?

La neteja bucal per a gossos i gats consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. La tècnica és senzilla i és practicada pel nostre veterinari d'Olesa, però necessita un procés anestèsic i d'un monitoratge controlat per un especialista anestesista, qui estarà present durant tota la intervenció.


A Olesa Veterinària fem que la teva mascota llueixi una boca sana i forta.


Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre veterinari d'Olesa. T'ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA 


NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres