Operació Biquini

Ajudem a la teva mascota a reduir l'excés de pes i estar en bona forma 

Controlem el seu pes, tenim cura la seva salut

Ja és aquí l'estiu i segur que vols gaudir-lo amb la teva mascota. Si has detectat que el teu animal de companyia li sobren alguns quilos, posa remei durant aquests mesos. La calor no és un bon amic per a les mascotes amb sobrepès, ja que pot afectar seriosament a la seva salut.

A la nostra clínica veterinària d'Olesa ajudem a la teva mascota a mantenir la seva línia perquè estigui en bona forma i saludable. 

Revisió y anàlisi

Diagnòstic

Dieta Veterinària

Per què la teva mascota té sobrepès?


Reconèixer que la teva mascota té uns quilos de més és el primer pas per posar-hi remei. És important perquè els animals amb excés de pes tenen més probabilitats de patir malalties com poden ser la diabetis o l'artrosi.

L'obesitat pot tenir el seu origen en una dieta inadequada. Si la teva mascota presenta un excés de calories vol dir que ingereix més de les que consumeix. Per això és convenient que augmenti la seva activitat i exercici.

La predisposició genètica és un altre factor a tenir en compte. Has de saber que certes races són més propenses a ser obeses mentre que altres guanyen pes amb més facilitat. És el cas dels Cocker, Beagle o Labrador.

D'altra banda, els desequilibris hormonals també tenen un impacte en el pes corporal del teu gos o gat. I si la teva mascota està esterilizada també és probable que augmenti de pes.

A Olesa Veterinària t'ajudem a prevenir el sobrepès en la teva mascota. Visita'ns o truca'ns al telèfon 937 781 792. 


Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre veterinari d'Olesa. T'ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA 


NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres