Ten¡m cura del més important

A Olesa Veterinària fa 13 anys que cuidem el més important, el benestar i la salut de les mascotes. Ho fem atenent les necessitats dels nostres clients, les particularitats de cada animal i la passió per la nostra professió.

La nostra història

L'any 2009 els tres socis fundadors d'Olesa Veterinària vam decidir que era el moment de crear una empresa on poguéssim oferir el millor tracte a cadascun dels nostres clients i la millor atenció a qui més estimen: les seves mascotes. I des del primer dia ho hem donat tot per complir aquella premissa. Des de llavors, pel camí ens han acompanyat molts clients i moltes il·lusions, ens hem format constantment i hem ampliat les instal·lacions. Tot per donar el servei més acurat possible. Nosaltres només busquem el reconeixement dels nostres clients, tant els de dos com els de quatre potes. Amb això i l´amor per la nostra feina ja som feliços.

GRÀCIES EN NOM DE TOTS PER LA VOSTRA CONFIANÇA

Equip

El nostre equip està format per tres veterinaris i socis fundadors, auxiliars tècnics i el responsable del servei de perruqueria

Dr. Daniel Cortés 

Cirurgia i Traumatologia

Llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 1998. Al 2009 i amb una àmplia experiència laboral, cofunda Olesa Veterinària. Les seves àrees d'interés són la cirurgia de teixits tous, la traumatologia . Especialista en traumatologia i ortopèdia per la UCM el 2011. . Ha assistit a nombrosos cursos d'especialització i ha publicat articles en revistes especialitzades. Actualment és el responsable del servei de Cirurgia i Traumatologia del nostre centre. 

Dr. Ismael Mesa 

Dermatologia i Oncologia

Llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 2000. Al 2009 cofunda Olesa Veterinària. Les seves àrees d'interés són la dermatologia, l'oncologia, laboratori i gestió. Ha realitzat el màster en Oncologia Clínica de petits animals per Improve i obtingut el General Practicioner Oncology per la ESAVS, així com nombroses formacions a nivell nacional i europeu. Actualment és el responsable del servei de Dermatologia i Oncologia del nostre centre.  

Dr. Daniel Mañas

Ecografia i Medicina Interna

Llicenciat en Veterinària per la UAB l'any 2001. Al 2009 cofunda Olesa Veterinària. Les seves àrees d'interés són la medicina interna, la cardiologia, la medicina felina i el diagnòstic per la imatge. Al 2016 obté el Diploma en Cardiologia Veterinària atorgat per la Universitat Complutense de Madrid. Ha realitzat nombrosos cursos (medicina interna, medicina felina, radiologia, ecografia) i actualment és el responsable del servei de ecografia del nostre centre. 

Dra. Helena Serradó 

          Oftalmologia

Llicenciada en Veterinària per la UAB l´any 2015. S´incorpora al nostre centre el 2021 i es la responsable del departament de Medicina Interna i Oftalmologia. Ha aprovat el Postgrau de Oftalmologia de Improve International aconseguint la titulació del GPCert Opthalmology i ha participat en nombrosos congressos i cursos de formació de medicina interna.

Ruth Gorina

Auxiliar Tècnic Veterinari

S´incorpora a l'equip d'Olesa Veterinària a l'octubre del 2018. Des de llavors és la responsable del servei d´atenció al client i recepció i coordina totes les tasques d´aquesta àrea, així com gestionar els plans de salut i la comunicació.

Auxiliar Tècnic Veterinari


NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres