Serveis veterinaris a Olesa

A la nostra clínica veterinària d'Olesa de Montserrat treballem cada dia per donar-vos el millor servei i estem orgullosos d'oferir-vos totes les opcions possibles, amb les últimes tecnologies i amb una inversió contínua per cuidar la salut de la teva mascota. Cobrim qualsevol necessitat que tingui el vostre animal de companyia i ens esforcem perquè gaudiu d'una atenció sanitària de qualitat.


Cirurgia

Disposem de les instal·lacions, la tecnologia i els professionals experts en cirurgies de teixits tous, cirurgies oncològiques, esterilizacions de mascotes i altres cirurgies preventives. Realitzem proves prequirúrgiques per detectar anomalies, tenim aparells d'anestèsia i monitorització per garantir el màxim control i seguretat durant les intervencions, i fem un acurat seguiment posterior a l'operació fins que l'animal està totalment recuperat.

Traumatologia

Al nostre centre veterinari d'Olesa atenem amb la màxima professionalitat les mascotes que presenten problemes traumatològics, ja siguin fractures òssies, problemes a les articulacions o anomalies congènites. Realitzem cirurgies, apliquem les tècniques necessàries per resoldre el problema concret i fem un acurat seguiment de la mascota fins la seva total recuperació.

Medicina Interna i Preventiva

Gràcies als nostres serveis veterinaris a Olesa relacionats amb la Medicina Interna i Preventiva, podem resoldre totes les necessites de les mascotes. Realitzem revisions periòdiques, vacunacions, desparasitacions i consultes rutinàries per solucionar problemes que presenten les mascotes en el seu dia a dia, garantir la salut de l'animal i el seu  benestar.

Medicina Felina

A Olesa Veterinària som molt conscients de que cada animal i espècie és únic i té unes particularitats concretes. Els gats tenen unes necessitats i comportament diferents dels gossos, s'estressen més quan venen a la clínica, són propensos a determinades malalties i cal que amb ells s'apliquin uns protocols d'atenció diferents. Per això tenim uns professionals  que coneixen bé les seves necessitats i realitzem un seguiment especialitzat pels felins.

Laboratori propi

Comptem amb un laboratori propi complet per realitzar les analíques necessàries de manera ràpida i eficient i controlar la salut de la teva mascota. Gràcies a les proves que realitzem al laboratori podem obtenir diagnòstics precisos i detectar a temps diverses patologies, tumors o malalties víriques, la qual cosa ens permet aplicar el tractament més adequat amb la màxima rapidesa.

Diagnòstic per imatge

Invertir en tecnologia és invertir en la salud de les mascotes. Els equipaments moderns són indispensables per obtenir diagnòstics precisos i preparar el millor tractament. Tant les Radiografies obtingudes amb l'aparell de Raigs X, com les ecografies o les endoscòpies, ens permeten detectar anomalies amb tècniques no invasives

Odontologia

Amb el nostre servei d'Odontologia i Higiene Bucal per mascotes ajudem a prevenir enfermetats periodontals que poden perjudicar greument la salut del teu animal de companyia. Amb el nostres servei de neteja dental per mascotes eliminem la tosca i el mal alè, tractem infeccions, gingivitis i et donem pautes per cuidar la salut de la boca amb hàbits d'higiene i consells d'alimentació.

Hospitalització

L'hospitalització de les mascotes és necessària quan es realitzen determinades cirurgies, quan se li han de practicar proves diagnòstiques continuades o presenta algun problema de salut que requereix observació. Per això disposem de les instal·lacions necessàries per cuidar al teu pelut el temps que ha de quedar-se amb nosaltres i de les persones que faran un seguiment proper per tal que tingui totes les atencions necessàries.

Perruqueria canina i felina

La higiene dels animals de companyia, les cures del pèl i de la pell que necessiten algunes espècies i races, forma part de les atencions bàsiques que necesiten les mascotes per mantenir-se sans per dintre i per fora. Per això comptem amb professionals experts, els serveis de bany, tall de pèl i ungles, i productes de qualitat per cuidar dels nostres peluts.


Altres serveis:

  • Alimentació, 
  • Atenció al part 
  • Exòtics,
  • Servei d'ambulància 


NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Contacta amb nosaltres